Selendi Halk Eğitimi Merkezi Ekmek Kapısı Olmaya Devam Ediyor

Manisa'nın Selendi ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü değişik alanlarda açtığı kurslarla ilçe halkını iş sahibi yapmaya devam ediyor.

Selendi Halk Eğitimi Merkezi Ekmek Kapısı Olmaya Devam Ediyor
İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, özellikle 23 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan KPSS sınavlarına katılacak olan öğrenciler ve vatandaşlara açtığı kurs ile KPSS’de adını söz ettirmeye çalışıyor. Kursiyerleri, sınava hazırlayan Selendi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, sadece KPSS değil değişik branşlarda açtığı kurslar ile de ekmek kapısı olmaya devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi Müdürü H.İbrahim Söğüt, KPSS kurslarına ilginin büyük olduğunu belirterek, "KPSS sınavına katılacak olan 134 kursiyer merkezimizde kursa katılıyor. Türkçe, matematik, tarih, coğrafya, vatandaşlık ve genel kültür dallarında ders alan kursiyerlerimizi hafta da bir kez deneme sınavına tabi tutuyoruz. Bu sayede hem kendilerini denemiş hem de sınav ortamına alışmış oluyorlar." dedi.

27 Şubat 2012 tarihinde başlayan KPSS kurslarının 22 Haziran 2012 tarihinde son bulacağını dile getiren Söğüt, “Kursiyerlerimiz haftada 8 saat ders görüyorlar. Ayrıca deneme testlerini katılıyorlar. Dersler, projeksiyon eşliğinde bilgisayar destekli verilmektedir.” dedi.

Kaynak: İHA