Manisa Yeni Sgk Binası İnşaatında İnceleme

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Murat Saygı, İl Müdür Yardımcısı İbrahim Topçu ile birlikte Tekerler İnşaat tarafından yapımı devam eden SGK inşaatında incelemelerde bulundu.

Manisa Yeni Sgk Binası İnşaatında İnceleme
Manisa SGK İl Müdürlüğü görevine kısa bir süre önce atanan Murat Saygı, inceleme sırasında yüklenici firma olan Tekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halis Teker’den inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Teker, inşaatın resmi bitiş tarihi olan Nisan 2013’ten önce bitirip teslim etmeyi hedeflediklerinin müjdesini verdi. Binanın bitmiş halinin Manisa’ya mimari açıdan bir farklılık katacağının altını çizen Teker, “Projemiz gerçekten Manisa’daki yapılara nazaran çok daha güzel. Manisa’ya farklı bir görünüm daha kazandırılmış olacak” dedi.

Daha sonra inşaatta incelemelerde bulunan SGK İl Müdürü Murat Saygı, inşaatta çalışan 25 çalışana dondurma jesti yaptı. İnşaatın yapımına Şubat ayında başlanıldığını hatırlatan Saygı, 3 ay gibi kısa bir sürede 3 katın bitirilmiş olmasının kendilerine heyecanlandırdığını söyledi.

Halis Teker’in inşaatı resmi tarihten önce bitirip teslim etmeyi hedeflediklerini söylemesi üzerine SGK İl Müdürü Murat Saygı, “3 ayda bu aşamaya gelindiyse 2013 yılı başında yeni yerimize geçeceğimize de inanıyorum” dedi.

Saygı daha sonra inşaat çalışanlarına beraberinde getirdiği dondurmaları dağıtarak, kazasız belasız işler diledi .
Kaynak: İHA