Kadın Günleri Artık Mahalle Konaklarında

İzmit Belediyesi yeni uygulaması ile özellikle kadınlar arasında meşhur olan kadınlar günü artık evlerde değil İzmit Belediyesi’nin mahalle konaklarında yapılıyor.

Kadın Günleri Artık Mahalle Konaklarında
Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Birimi tarafından organize edilen, "Mahallemizde Günümüz Var" etkinliğinin ilki Yahya Kaptan Mahalle Konağı’nda yapıldı. Etkinliğe Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut ile çoğunluğu kadın yaklaşık 100 kişi katıldı.

Başkan Vekili Bulut, sosyalleşmeyi amaçlayan etkinliğin bundan sonra sık sık mahallelerdeki konaklarda yapılacağını söyledi.

Yahya Kaptan Mahalle Konağı’nda ilki gerçekleştirilen Mahallede Günümüz Var etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılanlar İzmit Belediyesi’ne insanları buluşturup kaynaştırdığı için teşekkür ettiler.

Kadınların el mahareti ile ürettikleri ikramların komşularıyla paylaştığı ve dostlukların geliştiği etkinliğin ikincisi 18 Mayıs Cuma günü saat 14.00 de Yenimahalle Konağı’nda üçüncüsünün de 22 Mayıs Salı günü saat 14.00 de Tüysüzler Mahalle Konağı’nda yapılacağı öğrenildi .
Kaynak: İHA