Belediye ve CBÜ Arasında Eğitim İşbirliği

Manisa Belediyesi’nde çalışan memurlara Celal Bayar Üniversitesi tarafından eğitim verilecek.

Belediye ve CBÜ Arasında Eğitim İşbirliği
Manisa Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalanacak.

8 Mayıs Salı günü Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli arasında imzalanacak protokolün ardından Manisa Belediyesi’nde Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak çalışan memurlara eğitim verilecek. Eğitimlerde Türkiye’de Geçmişten Günümüze Yerel Yönetimler ve Belediyecilik, Yerel Yönetimlerde Kurum İçi İletişim ve Liderlik, Stratejik Planlama, İletişim ve Halkla İlişkiler, Gelir Kaynakları, Performans Odaklı Yönetim ve Afet Yönetimi ders başlıklarında bilgilendirme yapılacak.

HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRIYORUZ

Celal Bayar Üniversitesi arasında imzalanacak olan protokolün her iki taraf için hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu tarz işbirliklerine büyük önem verdiklerini söyleyerek, personel eğitimlerinin hizmet kalitesini arttırdığını belirtti.

Başkan Ergün, “Manisa halkına hizmet veren bir kurum olarak, vatandaşlarımızın çalışan personelden de memnun olmasını hedefledik. Bu kapsamda personelimizi birçok kez çeşitli eğitimlere tabi tuttuk. Celal Bayar Üniversitesi ile belediyemiz arasında düzenlediğimiz protokol ile de eğitimlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Üniversitemizin değerli hocaları personelimize önemli konu başlıkları ile dersler verecek. Bu anlamda başta Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli olmak üzere eğitimlerde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA