Adü’den Grundtvig Öğrenme Ortaklıkları Projesine Destek

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), “Grundtvig Öğrenme Ortaklıkları” projesine destek veriyor.

Adü’den Grundtvig Öğrenme Ortaklıkları Projesine Destek
“Foreign Language Drama Festival” adlı Grundtvig Öğrenme Ortaklıkları projesi kapsamında altı farklı ülkeden yedi grubun yaklaşık 70 kişi ile katıldığı tiyatro şöleni, Aydın Kültür Merkezi’nde başladı.

Proje kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi’nde yabancı konuklar için ADÜ Merkez Kampusunda bulunan ADÜ restoranda bir etkinlik düzenlendi.

Grundtvig Öğrenme Ortaklıkları projesinin hedeflerinden biri olarak yerel desteğin arttırılması kapsamında drama kursiyeri olan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nun eşi Fatma Birincioğlu’nun desteğiyle düzenlenen etkinliğe ADÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcı Prof. Dr. A. Seda Saracaloğlu, ev sahibi okul öğretmenleri, yabancı konuklar ve aynı tarihte ADÜ’de “Liderler İçin Dört Gerçek” konulu konferansı gerçekleştiren Prof.Vincent Luizzi katıldı.

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi Okul Aile Birliğinin ortağı olduğu festivalde; Türkiye’nin Karagöz ve Hacivat oyunu ile yer almasının yanı sıra Almanya, Finlandiya, İtalya, İspanya ve Polonya'dan gelen ekipler, festival için hazırlamış oldukları İngilizce tiyatro oyunlarını sergilendi .
Kaynak: İHA