Didim Selçuk Özsoy Kız Teknik Lisesi'nden Yıl Sonu Resim Sergisi

Didim Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin yıl içerisinde yapmış olduğu el iş ürünler ve resimler düzenlenen sergiyle beğeniye sunuldu.

Didim Selçuk Özsoy Kız Teknik Lisesi'nden Yıl Sonu Resim Sergisi
Sergi dolayısıyla Okul Bahçesinde yapılan törene Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Okul Müdürü Şengül Aktürk, Okul Aile Birliği Başkanı İsmet Çelmeli, Okul İdarecileri öğretmenler veliler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen törende ilk olarak Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi halk oyunları ekipleri gösterilerini sundu.

Ardından törenin açılış konuşmasının Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi Resim Öğretmeni Aslı Döngelci yaptı. Döngelci yıl sonu resim sergisi bugün beğeniye sunacaklarını söylerken “Yıl içerisinde yüzlerce resim ve el işi yapıldı. Bunlar içerisinde yağlı boya resimleri de mevcut; Umarım beğenirsiniz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

Okul Müdürü Şengül Aktürk ise düzenlenen serginin Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından hazırlandığını ve ilk sergilerinin olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz ise Yapılan tüm faaliyetlerinin amacının öğrencilerinin gelişimi için yapıldığını belirterek, emeği geçenleri kutladı.

Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise Sergide güzel eserlerinin çıktığını umduğunu söylerken, öğrencilerin öğretmenleri nezdinde yaptığı bu çalışmaların öğrencilere katkı sağlayacağını söyledi.

Konuşmaların ardından İlçe Protokolü tarafından kurdela kesimi yapıldı. Ardından İlçe Protokolü ve davetliler sergiyi gezdi .
Kaynak: İHA