Kayıp Anne-Oğul Karasu Nehri'nde Aranıyor

Erzincan'da 28 yaşındaki Hacer Koçak, 5 yaşındaki oğlu Fırat Koçak'la kayıplara karıştı.

Kayıp Anne-Oğul Karasu Nehri'nde Aranıyor
Dün öğlen saatlerinden bu yana haber alınamayan Koçak'ın oğluyla Karasu Nehri'ne atlayarak intihar edebileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. İl Afet Arama Kurtarma ekipleri, jandarma ve köylüler, Karasu Nehri kıyısında yaklaşık 60 kilometrelik bir alanda arama çalışması yapıyor.Erzincan’a 15 kilometre uzaklıkta bulunan Merkeze bağlı Karadiğin köyünde yaşayan ve iddiaya göre bir yıldır psikolojik tedavi gören 28 yaşındaki Hacer Koçak, 5 yaşındaki oğlu Fırat Koçak ile birlikte evden ayrıldı. Dün öğlen saatlerinden bu yana anne-oğul'dan haber alınamıyor. Karasu Nehri'ne yakın olan köyde Hacer Koçak’a ait terliğin nehir kenarında bulunması üzerine anne ve çocuğun nehre atlayarak intihar etmiş olabilecekleri şüphesiyle jandarma, İl Afet Acil Arama Kurtarma ekipleri ve köylüler nehir kenarında ve içerisinde arama yaptı. Havanın karanlık olması sebebiyle ara verilen arama çalışmaları bugün sabah saatlerinden itibaren tekrar başladı.

Çok sayıda jandarma ve kurtarma ekibinin çalışmaları yaklaşık 60 kilometrelik mesafede yapılıyor.
Eşi ve oğlunu bulmak için arama çalışmalarına katılan Murat Koçak'ın da endişeli bekleyişi sürüyor. Bir hafta önce İzmir’ den kızının ziyaretine gelen baba Hüseyin Atlı, kızı ve torununun kaybolmadan önce kendisi ile görüştüğü ve daha sonra Erzincan’ a giderek kızına telefon kontörü aldığını belirtti.

Baba Hüseyin Atlı, şehirden köye döndükten sonra kızının evde olmadığını belirterek, "Kızımın evde olmadığını görünce kayınvalidesi ile aramaya çıktık. Kızım bana sürekli sıkıldığını söylüyordu." dedi.

Arama çalışmaları devam ediyor.