SESOB Başkanı Beşir Köksal Yiyecek Maddeleri Odasını Ziyaret Etti

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Yiyecek Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odasını ziyaret etti.

SESOB Başkanı Beşir Köksal Yiyecek Maddeleri Odasını Ziyaret Etti
Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odasını ziyaret eden SESOB Başkanı Köksal, odanın çalışmaları hakkında Oda Başkanı Mehmet Akgül’den bilgi aldı. Esnaf teşkilatı olarak bir bütün olduklarını ve zaman zaman odaları ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Köksal, her zaman teşkilatımızın ve esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Köksal, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak gerek merkezde gerekse de ilçelerde bulunan odalarımızı ziyaret ediyoruz. Oda başkanları ve yönetim kurulları ile bir araya gelerek üyelerin sorunlarını dinliyoruz. Bu gün de Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odamızı ziyaret ederek, üyelerin karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi aldık. Teşkilat olarak bu tür ziyaretlere çok önem veriyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, esnaf teşkilatının sorunlarıyla yakından ilgilenen Birlik Başkanı Beşir Köksal’a teşekkür etti. Üst kuruluş olan SESOB ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Akgül, “Birlik başkanımız gerek bizlerin gerekse de oda üyelerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Odalarımızın da çalışmalarına büyük katkı sağlıyor ve destek oluyor” ifadelerini kullandı.

Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, hizmetlerinden dolayı Birlik Başkanı Beşir Köksal’a plaket verdi .
Kaynak: İHA