Sarıkayalı Hayırsever İşadamı Bin 200 Adet Çam Fidanı Dağıttı

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde hayırsever işadamı Abdullah Karataş, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında belediye, okul ve köylere bin 200 adet çam fidanı dağıttı.

İlçede başlatılan ağaçlandırma çalışmalarına destek olmak istediğini belirten hayırsever işadamı Abdullah Karataş, "İmkanlarım ölçüsünde ilçemizin gelişmesine yönelik katkıda bulunmak istiyorum. Bu kapsamda ilçe yöneticilerimizin kaymakam ve belediyemizin öncülüğünde başlatılan ağaçlandırma çalışmalarına bin 200 adet çam fidanı bağışında bulunarak destek olmak istedim." dedi.

Herkesin yaşadığı yere mutlaka yapacağı bir katkısının olduğunu ifade eden Karataş, "Kimi vatandaşlar ekonomik anlamda katkı sağlarken, kimi de bedenen yaşadığı yere katkı sağlayabilir. Örneğin, ilçemizdeki fidanların bakımını yaparak ya da sulayıp katkıda bulunabilirler. Bunlar önemli şeylerdir. Bu gibi katkıları diğer iş adamlarımız, esnaflarımızda yapabilirler. İlçemize 12 tane çeşme yaptırdım. Kaymakam Yaşar Dönmez ve Belediye Başkanı Ali Osman Erbir de çeşmelerin yollarını asfaltlayarak katkıda bulundu. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah ömrümün sonuna kadar toplumun faydalanabileceği bu tür hayır işleri yapmaya çalışacağım." diye konuştu.