DP Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi, “Demokrat Parti’nin Tabanı Hep Diridir”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Birgüvi, Muğla’nın Milas ilçesinde partililerle bir araya geldi.

DP Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi, “Demokrat Parti’nin Tabanı Hep Diridir”
Parti hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette Demokrat Parti Genel İdare Kurulu üyeleri Erdal Eroğlu ve Osman Varol, İzmir İl Başkanvekili Gül Gülter, Başkan Yardımcısı Ahmet Koldaş ve partinin Bornova İlçe Başkanı Mehmet Bektur da yer aldı.

Demokrat Parti Milas İlçe Başkanı Azmi Peker, ziyaretlerinden dolayı partili yöneticilere teşekkür etti.

Demokrat Parti GİK Üyesi Erdal Eroğlu, bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulda genel başkanlığa seçilen Gültekin Uysal’a destek istedi.

Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi, partililere yönelik yaptığı konuşmada Milas’ta bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek; “Partimiz, siyasi konjektürde geldiği konum itibariyle, belki başka bir parti bu şartları yaşamış olsa, hele hele 3 dönemdir parlamento dışı olup da, 3 dönem sonra bu parti binasında bir toplantı yapacak olsa; inanın burada bulunan mevcudiyetin çeyreğini dahi bir başka parti bir araya toplayamaz. Onun için Demokrat Parti, bugünkü siyasi iklimde tek alternatif partidir. Sakın ola umudumuzu yitirmeyelim. Demokrat Parti, biliniz ki, yakın tarihimizde yine en büyük atılımları yapmak üzere. Dün nasıl Türkiye’de tarım devrimini gerçekleştirmişse, dün nasıl sanayi devrimiyle çağ atlatmışsa, en yakın zamanda iletişim devrimiyle, bilişim devrimiyle Türkiye’de yeni bir sayfa açıp iktidar olacaktır.”

Birgüvi açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bizim tabanımız halen dipdiri. Bugün bu Milas’ta gördüğüm gibi. Bizim tabanımız halen umut dolu. Yine iddialı; yarın yine iktidar olacağımız için. Onun için arkadaşlar yarın iktidar olacakmışız gibi lütfen kollarınızı sıvayın. Biz, gelirsek hesap sormak üzere geleceğiz. Biz gelirsek dün yaptıklarımızın özelleştirme adı altında peşkeş çekildiğinin hesabını sormak için geleceğiz. Biz gelirken projelerle geleceğiz. Biz gelirken, tekrar bu ülkenin önünü açıcı, imar edici çalışmalar yapmak üzere geleceğiz. Kadrolarımızla geleceğiz. Bu üniter yapının tartışıldığı günümüz Türkiye’sinde, cumhuriyet değerlerinin yok edilmek istendiği, Atatürk ilke ve inkılaplarının unutulmak istendiği Türkiye’de cumhuriyeti tekrar tesis etmek üzere geleceğiz.”
Kaynak: İHA