Ziraat Odası Başkanlarından Koçak'a Ziyaret

Aksaray Ziraat Odası Başkanı ve Yeşilova Grup Köyleri İçme Suları Birliği Başkanı Emin Koçak’ı çevre il ve ilçelerin ziraat odaları başkanları ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanlarından Koçak'a Ziyaret
TZOB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Meram Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hepokur, Konya Merkez Ziraat Odası Başkanı ve Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Faruk Çöklü, Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Cihanbeyli Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak başta olmak üzere çok sayıda ziraat odası başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti.

Yeşilova Grup Köyleri İçme Suları Birliği'nde misafirlerini ağırlayan Emin Koçak, “Makamlar halka hizmet için vardır. Biz de, Ziraat Odası Başkanlığının yanında Birlik Başkanlığı da yapıyoruz. Yeşilova Grup Köyleri İçme Suları Birliğimizde göreve geldiğimizde 40 yıldır yenilenmeyen bir su hattı vardı.

Bu hattı yenileyerek 70 bin nüfusun sağlıklı bir suya kavuşmasını sağladık. Şimdi köylerimizde, kasabalarımızda sağlıklı ve yeterli bir su var. Ziraat odamızda da çiftçimize en iyi hizmeti vermek için sizler gibi biz de büyük bir mücadele veriyoruz” dedi .
Kaynak: İHA