Tez Tour’un Önceliği Kuşadası ve Ege Bölgesi

Kuşadası destinasyonuna son dönemde verdiği önemle dikkat çeken Türkiye’nin önemli tur operatörlerinden Tez Tour, işbirliği içerisinde olduğu turistik tesis sahipleri ve yöneticilerine yönelik olarak Sezona Merhaba kokteyli ve yemeği düzenlendi.

Kuşadası Sea Light Otel’deki kokteyl ve yemeğe Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar ile çeşitli turistik tesislerin yöneticileri ve Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı Sinigbskiy Alersandz katıldı.

Kokteyl’de Tez Tour’un genç Rus rehberleri sempatik tavırları ile dikkat çekerken, turizmciler sezonu değerlendirme fırsatı buldu. Sezona merhaba kokteylinin açılışında konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “Biraz önce sohbet ederken ülkemize getirdikleri turist sayısı ile bilgi talep ettiğimde 950 bin ile 1 milyon kişi olduğunu ifade ettiler. Bu sayının sürekli artmasını canı gönülden arzu ettiğimi ifade etmek istiyorum ve ilgilendikleri destinasyon olarak turizm çıtasında ve kalitesinde sürekli yükselmeye başladığımızı, yeni nitelikli yataklara 3-5 yıl içerisinde kavuşacağımızın müjdesini de aktarmak istiyorum. Getirdikleri misafirlerimize, ilçemizde hizmet kalitesi ve doğanın iz bırakacak yapısı ile mutlu ayrılacaklarına inanıyorum. 2012 sezonunun da hem Tez Tour’a hem Kuşadası’ndaki turizmcilere, ülkemizdeki turizmcilere hayırlı olmasını, bol kazançlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı Sinigbskiy Alersandz ise 2012 sezonunda ağırlıklı olarak Kuşadası başta olmak üzere Ege’ye yöneleceklerini belirterek, “ Şuanda getirdiğimiz misafirlerimizi Ege Bölgesine yönlendirmeye ve burada konaklamalarını sağlıyoruz. Ege bölgesinin bu güzel havası ve iklimi sayesinde gelen misafirlerimizin mutlu olarak ayrılacağına inanıyoruz. Ben tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimiz için iyi bir sezon diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı Sinigbskiy Alersandz, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün’e turizmin gelişmesine sağlamış olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi. Alersandz, ayrıca Kuşadası’nda bulunan çeşitli otellerin yöneticilerine de başarılı işbirliğinden dolayı teşekkür plaketleri verdi .
Kaynak: İHA