Fatura Kampanyası Talihlisi Belli Oldu

Vodafone Türkiye'nin ''Yeşile Saygılı Kırmızı'' vizyonu çerçevesinde, faturalardan kaynaklanan kağıt israfını önlemek ve e fatura kullanımını teşvik etmek amacıyla başlattığı e-fatura kampanyası sonucunda Honda CR-Z hibrit araba kazanan talihli belli oldu.

Vodafone'den yapılan açıklamaya göre, 22 Kasım 2011-21 Şubat 2012 tarihlerini arasında hayata geçirdiği kampanya sonucunda, e-fatura e-posta adresi yazarak 7048'e ücretsiz SMS gönderen Vodafonelular arasında gerçekleştirilen çekiliş sonucunda, faturasını elektronik ortamda almayı tercih ederek Honda'nın 2012 model, çevre dostu hibrit arabasını kazanan talihli, Şanlıurfa'dan Binevş Elçi oldu.

Elçi, otomobilini Vodafone Plaza'da gerçekleştirilen bir törenle Vodafone Türkiye Pazarlama Kıdemli Müdürü Tansal Kurtuluş'tan teslim aldı.

Kurtuluş, araç teslimi sırasında yaptığı konuşmada, mobil iletişim alanında en son teknolojileri müşterilerine sunmak üzere çalışırken, faaliyetleri dolayısıyla çevre üzerinde oluşabilecek etkilerini en aza indirmenin de Vodafone Türkiye için önemli bir gündem maddesi olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

''Kağıt tasarrufu, hayata geçirdiğimiz operasyonlar dolayısıyla üzerinde doğrudan etki ve kontrolümüz bulunan bir alan. Sürdürülebilirliği tüm iş süreçlerine entegre eden bir kurum olarak, bu konuda kendi çalışanlarımızdan başlayan bir bilinç yaratmayı ve bu bilincin tüm ekosistemimize yayılmasını hedefliyoruz. E-fatura kullanımını yaygınlaştırmaya yönelik kampanyalarımız, bu çabalarımızın önemli bir ayağını temsil ediyor. E-fatura kullanarak, yüz binlerce ağacı kurtarabilir, çevrenin ve doğal kaynakların korunmasına çok önemli bir katkı sağlayabiliriz. Bu bahsettiklerim, uzun vadede ülkemizin sürdürülebilir yarınlara taşınması anlamına geliyor. Ancak bunu başarabilmek için her konuda olduğu gibi müşterilerimizin desteğine ve inancına ihtiyacımız var. Müşterilerimizin e-fatura kullanımına geçmesi, bizim şirket olarak sağlayacağımız kağıt tasarrufu açısından çok önemli. Onlar bu konuda bilinçlendikçe, biz atık kağıt konusunda çevre üzerindeki etkilerimizi daha aza indirgeyebiliyoruz. Vodafone Türkiye olarak bu bilinci tüm müşterilerimize yaymak ve kağıt israfını önlemek amacıyla Ocak 2009'dan bu yana kurumsal ve bireysel müşterilerimize yasal e-fatura imkanı sunuyoruz ve şu anda faturalı hatlarda bireysel müşterilerimizin yüzde 37'si e-fatura kullanıyor.' '
Kaynak: AA