Stat Açılışında İlk Maç ‘seçilmişler ve Atanmışlar’ Arasında Yapıldı

Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde yapılan şelale ile Mehmet Ali Şahin İlçe Stadı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış törenine eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, AKP Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapçı, küçük bir belediye olarak zor işler başardıklarını söyledi.

Belediye olarak yapmayı planladıkları işleri anlatan Çapçı, bürokrasiyle uyum içinde çalıştıklarını belirterek,“İlçemizde doğalgaz olsa ne güzel olur, yüksek okul olsa ne güzel olur.” diyerek isteklerini iletti. Modern bir spor tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanı Ali Çapçı, eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin’e teşekkür etti.Ardından kürsüye çıkan Şabanözü Kaymakam Vekili Harun Ersin Polat, Şabanözü’nün sanayisi ile her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini ifade etti.

Ersin Polat, “Şabanözü’nün böyle bir stada ihtiyacı vardı. Gençlerimiz bu stat sayesinde modern bir tesiste çalışma imkânı bulacak.” dedi.

Siyaset hayatına Çankırı’da başladığını belirten Mehmet Ali Şahin, her makam geçicidir. Benim için en önemli makam kardeşlik makamıdır. Ben bu güne kadar hep kendimi Çankırı’nın fahri milletvekili olarak gördüm. Sizlere hizmet etmek benim için bir onurdur, ifadelerini kullandı. Şabanözü’nün hızla gelişen bir ilçe olduğunu söyleyen Şahin, “Ben iddia ediyorum ki; Şabanözü sadece Çankırı’nın değil, Türkiye’nin son 10 yılda en hızlı büyüyen ilçeleri arasındadır. Böyle gelişen bir kentin modern tesislere ihtiyacı vardı. İşte bu modern tesislerden bir tanesi de bu stat oldu.” dedi.

Stat yapımında emeği geçenlere plaket takdim edildi. Statta ilk karşılaşma ‘Seçilmişler ve Atanmışlar’ arasında yapıldı. Maçı seçilmişler takımı 7-1 kazandı. Birincilik kupasını milletvekili İdris Şahin takım adına Cihan Muhabiri Fatih Kartal’a verdi. Daha sonra her iki takım birlikte fotoğraf çektirdi.