İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin İstifa Edecek Mi?

Kanal D muhabiri Erhan Karadağ, canlı yayında İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'le ilgili istifa iddialarına ilişkin bilgileri paylaştı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin İstifa Edecek Mi?
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in gündem yaratan Uludere açıklamalarının ardından, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in açıklamaya sert tepki göstermesi , 'Bakan Şahin'in koltuğu sallantıda mı? ' sorusunu akıllara getirdi.

PARTİ ADINA YAPILMIŞ BİR AÇIKLAMA


Kanal D muhabiri Erhan Karadağ, ana haber bülteninde İdris Naim Şahin'le ilgili kulislerde dolaşan iddiaları dile getirirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'le yaptığı görüşmeden önemli notlar paylaştı

Hüseyin Çelik'in İçişleri Bakanı'nı eleştiren açıklamasının şahsi olmadığını, partiyi temsil ettiğini söyleyen Karadağ, Birand'ın 'Bir istifa işaret aldın mı? ' sorusuna ise şu sözlerle cevap verdi:
'İçişleri Bakanı zaten zor olan durumunu daha da zorlaştırdı. İstifa çağrışımı herkeste oldu ama bunun önemi yok, öncelikle İdris Naim Şahin'de olması önemli. Siyasette bir Bakan kendi partisiyle ters düştüğünde akla genelde istifa gelir ama burada öyle olacak mı belirsiz şimdilik. Başbakan'ın tutumu nasıl olacak? Bu çok önemli. Muhalefet de istifa çağrısı yapmış durumda. Bana göre kulislere göre Hüseyin Çelik'in kendi Bakan'ı açıklaması aslında bir istifa çağrısı da taşıyor olabilir. Ancak yine de bunu asıl olarak Başbakan'ın ne diyeceği belirleyecek. '

BEYAZ GAZETE