2 Gazeteciyle Eski Vekilin Kavgası İzleyenleri Hayrete Düşürdü

Refah Partisi eski milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan ve gazeteci Can Ataklı arasındaki kavgaya yayına telefonla bağlanan Ümit Zileli'de katılınca Med Cezir'de ortalık karıştı. Hasan Hüseyin Ceylan tartışmada Ümit Zileli'yi cahillikle suçlayınca Zileli yayını terk etti.

2 Gazeteciyle Eski Vekilin Kavgası İzleyenleri Hayrete Düşürdü
Beyaz Tv'de ekrana gelen Med-Cezir'de yaşanan kavgalar dün geceye damgasını vurdu. Programda konu dönüp dolaşıp 28 Şubat'ta yalan haberlerle iktidarı yıpratmaya çalışan ve TSK'nın talimatıyla kurulduğu iddia edilen Ekip gazetesi hakkında konuşan Can Ataklı, bu iddiaları yalanlayınca eski Refahlı vekil Hasan Hüseyin Ceylan canlı yayına bağlandı.

CAN ATAKLI UÇUYOR

Haberlerin doğru olduğunu ancak, resimlerin Arap gazetelerinden alındığını söyleyen Can Ataklı ile Hasan Hüseyin Ceylan arasında sert bir tartışma yaşandı. Ceylan bir hafta önce Can Ataklı'nın 'Ekip ' diye bir gazeteyi tanımadığını ancak bu hafta bu gazeteyi hatırladığını söyleyerek 'Kendisi itiraf etti. Türk milleti hiç bu kadar saf değil ' dedi.

SENİ SİYASETTEN ATMIŞLAR

'Can Ataklı uçuyor ' diyen Ceylan Can Ataklı'ya demediğini bırakmadı. Ceylan'ın söylediklerine kızan Can Ataklı da Hasan Hüseyin Ceylan'a sert çıkarak 'Hiç olmazsa senin gibi yalanla siyaset yapmadım. Seni siyasetten atmışlar burada meşhur olmaya çalışma. ' dedi.

ÜMİT ZİLELİ- HASAN HÜSEYİN CEYLAN KAPIŞMASI
Hasan Hüseyin Ceylan'ın Dinç Bilgin ve Zafer Mutlu'nun çıkardığı Ekip gazetesinin TSK'nın talimatıyla çıkarıldığına dair elinde belgeler bulunduğunu ve bu belgeleri geçtiğimiz hafta katıldığı Dinamit programında açıkladığını iddia etmesi üzerine yayına bağlanan Ümit Zileli, Ceylan'ın iddialarını yalanladı.

CAHİLSİN ÜMİT ZİLELİ
Ceylan'ın gösterdiği evrakların belge niteliğini taşımadığını söyleyen Ümit Zileli ve Hasan Hüseyin Ceylan arasında da sert tartışmalar yaşandı. Ümit Zileli Hasan Hüseyin Ceylan için 'Esamesi yokken bile ' sözlerini kullanınca Ceylan Zileli'ye tepki gösterdi ve 'Sen hiç bilmiyorsun ayıp bir şey. Sen daha bir şey bilmiyorsun. Cahilsin daha ' dedi.

TELEFONU KAPATTIRAN SÖZ
Ceylan'ın 'cahilsin ' sözlerine kızan Ümit Zileli böyle bir tartışmanın içinde yer alamayacağını ifade ederek telefonu kapattı.

BEYAZ GAZETE