Gökçebey Hacımusa Beldesinde El Sanatları Sergisi Açıldı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesine bağlı Hacımusa Beldesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından el sanatları sergisi açıldı.

Gökçebey Hacımusa Beldesinde El Sanatları Sergisi Açıldı
Hacımusa Beldesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından el sanatları sergisi açıldı. Hacımusa Beldesinde düzenlenen sergi açılışına; Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gülşen, Hacımusa Belediye Başkanı Veysel Özsaraç, Gökçebey AK Parti İlçe Başkanı Avukat Fevzi Tavukcu, Gökçebey Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recep Topal, Halk Eğitim Müdür Başyardımcısı Oğuz Yılmaz, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Evren Durmaz, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Ekinci, Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Cevat Baş, öğretmenler, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Müdürü Recep Topal, "Sergimiz, yıl boyunca üretilen el emeği göz nuru ürünlerden oluşmaktadır. Bu kurslarımıza toplam 28 kursiyerimiz katılmıştır. Halk eğitim faaliyetleri her zaman sizler içindir. Sizler beldemizde değişik faaliyetlerde kurslar istedikçe, beldemizin kalkınmasına azda olsa katkı sunduğumuzu umuyoruz. Beldemizde var olan potansiyelleri harekete geçirme zamanıdır. Zor dediğimiz işlerimizi ertelemeyelim, yılmayalım, kurumlarla paylaşalım, mutlak surette bir muhatap bulacaksınız. Hiçbir yerden cevap alamıyorsanız, sizlerin evi olan Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne geliniz. Çünkü evinizde daha rahat olacaksınız. Kurs çalışmalarına özveri ile gayret gösteren öğretmenimize ve kurslara katılan siz kursiyerleri canı gönülden kutlarım. Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Kursu başarıyla bitiren kursiyerlere açılış konuşmasının ardından kurs bitirme belgesi verildi.

Daha sonra sergi açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gülşen ve Hacımusa Belediye Başkanı Veysel Özsaraç birlikte yaptı. Serginin açılışından sonra davetlilere ikramda bulunuldu .
Kaynak: İHA