CHP Milletvekili Tekirdağ'daki Bartınlıları Ziyaret Etti

CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı Beldesi Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

CHP Milletvekili Tekirdağ'daki Bartınlıları Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Silivri'de gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Toplantısı için İstanbul'a giden CHP Bartın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi Muhammet Rıza Yalçınkaya, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş ile birlikte Tekirdağ'a geçerek Çerkezköy'ün Kapaklı Beldesi'nde bulunan Bartınlılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Nazif Çelen ve beraberindeki yöneticilerle dernek binasında bir süre sohbet eden Rıza Yalçınkaya, 1 yıl önce kurulan derneğin Tekirdağ'daki Bartınlıların birbirleriyle kaynaşmasında, aralarında birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, derneğin 1 yıl önce faaliyete geçmesine karşılık yapılan faaliyet ve çalışmalarını büyük bir beğeniyle takip ettiklerini söyledi.

Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya'ya yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Kapaklı Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazif Çelen, ilgi ve alakasından ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Rıza Yalçınkaya'ya dernekle ilgili bilgiler veren Başkan Nazif Çelen, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmaları da anlattı.

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya ve CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Kapaklı Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazif Çelen, dernek yöneticileri ve üyeleriyle birlikte ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi .
Kaynak: İHA