Okan Bayülgen İzleyenler Başkalarının Acizliğinden Haz Alıyor

Reklam danışmanı ve köşe yazarı Ali Atıf Bir, popüler olan her şeyin bazen sevilmediğini belirterek, "İnsanlar bazı programları dalga geçmek için izliyor. Mesela Okan Bayülgen de bunun aracılığını yapar, insanlarla alay ettirir. Onu izleyenler başkalarının acizliğinden haz alıyor" dedi.

Okan Bayülgen İzleyenler Başkalarının Acizliğinden Haz Alıyor
Reklam danışmanı ve köşe yazarı Ali Atıf Bir, popüler olan her şeyin bazen sevilmediğini belirterek, 'İnsanlar bazı programları dalga geçmek için izliyor. Mesela Okan Bayülgen de bunun aracılığını yapar, insanlarla alay ettirir. Onu izleyenler başkalarının acizliğinden haz alıyor ' dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Beyazın Sultanı programının bugünkü konukları ünlü şarkıcı Yonca Evcimik ve Ali Atıf Bir 'di. Reklam ve televizyon dünyasına ilişkin bilgiler veren Ali Atıf Bir, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Popüler olan her şey bazen sevilmiyor ' diyen Bir, 'İnsanlar sevilmediği için birini seyredebiliyorlar, bakabiliyorlar. Türkiye 'de nostaljik değerler, var onlarla alay etmek için seyrediyorlar. Survivor izliyorsun çok popüler bir program ama onun içindeki kişiyi popüler olduğu için izlemiyor, abuk bir tarafını buluyor, dalga geçmek için izliyor ' şeklinde konuştu.

'OKAN BAYÜLGEN İNSANLARLA ALAY ETTİRİR '

Mesela Okan Bayülgen 'in programında böyle bir şey olduğunu söyleyen Bir, 'İnsanlar kendilerine yukarıdan bakan halka oradaki insanlarla alay etmek için seyrederler. Okan Bayülgen de bunun aracılığını yapar, insanlarla alay ettirir. Aslında bu iş çok entelektüel insanların onaylamayacağı bir iş olması lazım. Orada ben iyiyim duygusuyla seyretmektir, durumdan haz alamaktır ama bu çok kötü bir hazdır. Başkasının acizliğinden haz almak kadar kötü bir duygu yoktur. Yani ben buna iğrenç bir entelektüel mastürbasyon diyorum ' ifadelerini kulllandı. BEYAZ GAZETE