Sosyal Güvenlik Haftası Dolayısıyla Hatıra Ormanı Oluşturdu

Sosyal Güvenlik Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü çalışanları, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla hatıra ormanı oluşturdu.

SGK İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Karaköprü beldesinde Orman Bölge Müdürlüğü yakınlardaki arazide gerçekleştirilen etkinliğe, SGK İl Müdürü Nurettin Nacar ile personeller katıldı.

Nurettin Nacar, burada yaptığı konuşmada, kurum olarak ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmak istediklerini belirterek, böyle bir çalışmanın içerisinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

-Siverek'te seçim heyecanı

Siverek'te Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı.

Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu başkanlığında Endüstri Meslek Lisesi'nde yapılan seçimde Mehmet Yavuzaslan, Zeki Kenru ve Menduh Karakeçili birlik üyeliğine seçildi.

Oy verme işleminin ardından bir konuşma yapan Hersanlıoğlu, üyelere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde köylerin sorunlarının çözümü noktasında daha aktif rol almalarını istedi.

-Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde yenilikler

Ceylanpınar Devlet Hastanesi Müdürü Adnan Daşkıran, bir süre önce alınan cihazlarla hastalara sundukları hizmetin kalitesinin arttığını bildirdi.

Daşkıran, yaptığı açıklamada, fiziki mekan yetersizliğini bazı düzenlemelerle aşmaya çalıştıklarını belirtti.

Bu kapsamda müşahede odası oluşturduklarını, jeneratör sistemini yenilediklerini ve otoparkın düzenlendiğini aktaran Daşkıran, ''Eksik olan bazı cihazlarımız vardı. O nedenle hastalarımızı zaman zaman çevre ilçe ve illere göndermek durumunda kalıyorduk. Bunu aşmak için yeni cihazlar aldık. Acil servis ve morgun kapasitesini artırdık. Böylece hastalara sunduğumuz hizmetin kalitesini de artırdık'' diye konuştu.

Kaynak: AA