Gaziantep CHP İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanlığı’nın 34. Olağan Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Av. Mehmet Gökdağ, törenle görevini Ali Peri’den aldı.

Gaziantep CHP İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni Yapıldı
CHP İl Binasında düzenlenen törene çok sayıda partili katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan CHP eski Başkanı Ali Peri birlir ve beraberlik mesajları vererek, “Bu yıl yapılan seçim bütün Türkiye’ye örnek olmuştur. Kent merkezi ilçeler, beldeler ve köyler dahil herkes bu seçime gereken desteği verdi. Sonuç olarak birlik ve beraberlik iç inde bir seçim yapıldı.Ben bugün görevi bırakmıyorum. Bundan sonrada yeni yönetime her konuda destek vererek onlarla birlikte partimizi iktidara getireceğiz. Yaptığımız seçimdeki birlik ve beraberlikte gösteriyor ki bu parti iktidara yürüyecek” dedi.

Peri, daha sonra Başkan Av. Mehmet Gökdağ çiçek takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi. Peri son olarak, “Ben görevimi gönül rahatlığıyla bırakıyorum ve kendisine güveniyorum” dedi.

Başkan Gökdağ ise kendisine verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını belirterek, bu süreçte bütün partililerin desteğini ihtiyacı olduğunu ve bu birlik ve beraberlikle partilerini iktidara taşıyabileceklerini söyledi.

Başkan Gökdağ daha sonra yeni yönetimiyle birlikte basın mensupları poz verdi .
Kaynak: İHA