En Genç Bürokrattan En Yaşlı Bürokrata Çiçek

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, Resmi Kurum yetkilileri ile sivil toplum kuruluşlarının yetkililerine çiçek verdi.

En Genç Bürokrattan En Yaşlı Bürokrata Çiçek
Bir çok kuruma Gençlik Haftası nedeniyle beyaz karanfil gönderen Çintimar, Erzurum’da görev yapan Hakim ve Savcılara da çiçek verdi. Şehrin yaş olarak en genç bürokratlarından biri olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar,şehrin en tecrübeli bürokratlarından biri olan Kızılay Şube Başkanı Mithat Turgutcan’a çiçek verdi. Turgutcan’ın şehre yaptığı hizmetleri her zaman takdirle karşıladıklarını belirten Çintimar, “Mithat bey, yaşı itibari ile çok tecrübeli, ancak biz onu her zaman bir genç delikanlı olarak görüyoruz. Çünkü çalışkanlığı, dinamizmi ile bizlere hep iyi örnek oldu. Sporu seven ve sporcuya destek veren bir hemşehrimiz olarak bizde kendisini Gençlik Haftasında, çiçekle ödüllendirdik” dedi.

Kızılay Şube Başkanı Mithat Turgutcan’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a bu anlamlı jestinden dolayı teşekkür ederken, çiçeğin kendisini oldukça duygulandırdığını söyledi.

Kaynak: İHA