AK Parti Tarafından Anneler Günü Etkinliği Düzenlendi - Ankara

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı, anneler günü dolayısıyla, dün halk evinde bir etkinlik düzenledi.

AK Parti Tarafından Anneler Günü Etkinliği Düzenlendi - Ankara
Beypazarı Belediyesi ve AK Parti ilçe başkanlığı, kadın kolları başkanlığı işbirliği ile düzenlenen ''Anneler Günü'' kutlamasına katılanlara salona girişte gül verildi.

Tarihi Halk evinde düzenlenen Anneler günü etkinliğine AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Mürşide Balaban, Beypazarı Kadın Kolları Başkanı Ayla Yurdakul, Başkan Yardımcısı Sema Varlık, Belediye başkanının eşi Hamiyet Özalp ve çok sayıda partili kadın katıldı.

AK Parti Kadın Kolları başkanlığı tarafından düzenlenen ''Anneler Günü'' etkinliğine katılan Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, kısa konuşmasında, ''Sayın Başbakanımız kadınlara önem veriyor. Bu nedenle kadınlarımız için sürekli çalışma yapıyoruz ve onlara gerçekten çok önemsiyoruz'' dedi.

Etkinlikte konuşan Gazeteci-Yazar Halise Çiftçi de annelerin baş tacı olduğunu belirterek, ''Bu günlerde birliğimize daha çok sahip çıkmalıyız. Annelerimizi kırmadan incitmeden onlara gereken saygıyı göstermeliyiz. Onlar bizim başımızın tacı'' diye konuştu .
Kaynak: AA