Turkcell Superonline'dan Anne-Babalara Supercam Hizmeti

Turkcell Superonline, anne-babalara evdeki çocuklarını ek bir programa ihtiyaç duymadan görüp izleyebilmelerine imkan tanıyan SuperCam hizmeti başlattı.

Turkcell Superonline'dan Anne-Babalara Supercam Hizmeti
Turkcell Superonline SuperCam, ebeveynlere evde özellikle çocukların her anını izleyebilme, hatta kayıt etme imkanı sunuyor. Kullanıcılar ne kadar uzakta olurlarsa olsun internete bağlanabildikleri her yerden, özel bir yazılıma ve kuruluma ihtiyaç duymadan, evdeki çocuklarını, bakıcılarını, bakıma muhtaç yakınlarını izleyebiliyor.

Hatta görüntüleri daha sonra kayıttan da seyredebiliyorlar. Seçilen paket ve kamera tipine göre, SuperCam’in kameraları, görüntünün aktarıldığı modeme kablosuz ya da doğrudan ethernet çıkışına bağlanarak çalışıyor, böylece SuperCam’in çalışması için evde ayrıca bir bilgisayara ihtiyaç duyulmuyor.

Anında ya da seçilen süre kadar kaydedilen geriye dönük kayıtların da rahatlıkla izlenebildiği SuperCam’in 24 ay taahhütlü paketlerinden herhangi birini seçen herkese, 1 ay bedava paket kullanımı hediye ediliyor. SuperCam paketleri, 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor ve kurulum ücretsiz yapılıyor .