Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kenan Şenol, sosyal güvenlik haftası etkinlikleri kapsamında Uşak Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri
SGK İl Müdürü Kenan Şenol, ziyarette ;14-20 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında düzenleyecekleri etkinlikler hakkında bilgi verirken sosyal güvenlik kavramının toplum için öneminin vurgulanması gerektiğini ifade etti.

Etkinlikler kapsamında en fazla işçi çalıştıran 100 işletmeye teşekkür mektubu göndereceklerini, en fazla işçi çalıştıran 10 firmaya da plaket takdim edeceklerini anlatan Kenan Şenol, kayıt dışı istihdamla mücadeleyi de etkin bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.

UGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Acar ise SGK İl Müdürü Kenan Şenol’a ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, kayıt dışı istihdamla mücadelenin ülke ekonomisi açısından önemini ifade etti.

Kayıt dışılığın önlenmesinin haksız rekabeti de ortadan kaldıracağını ifade eden Acar, UGİAD olarak sosyal güvenlik Kurumuna her türlü organizasyonuna destek olacaklarını dile getirdi .
Kaynak: İHA