AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can:

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, AK Parti Hükümeti'nin 5 yılda KÖYDES projesi kapsamında 6 milyar Türk Lirası yatırımın köylerin hizmetine sunduğunu belirterek 2011 yılı içinde Eskişehir'de köylere 7 milyon 336 bin Türk lirası hizmet götürüldüğünü söyledi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can:
Karahöyük köyünde düzenlenen Köy Danışma meclisine katılan Can burada köy sakinlerinin taleplerini dinledi .

Eskişehir’in hükümet yatırımlarından en fazla faydalanan şehirlerin başında geldiğini dile getiren Can , " AK Parti iktidara gelmeden önce yolsuzluk , yoksulluk ve yasaklarla mücadele parolasıyla yola çıkmış , ekonomik ve sosyal kalkınmayı hedeflemiştir . Tarım ve hayvancılık politikalarıyla da köylümüzün takdirini aldığını her dönemde gösteren partimiz , vatandaşın güvenini boşa çıkarmamıştır " dedi .

Hükümetin okullarda başlattığı okul sütü akıl küpü projesine de değinen Can , projenin iki temel ayak üzerine kurulduğunu söyledi .

Can konuşmasında şunları söyledi : " Proje süt üreticilerinin dönemsel olarak , süt fiyatlarından dolayı yaşadığı sıkıntıların çözümü ve ilköğretim öğrencilerinin düzenli olarak süt içmesini teşvik amaçlı uygulandı . 7 milyon çocuğumuza bu hizmeti götürmek kadar önemli olan bu sütü üreten köylü vatandaşımızın korunmasıdır . "
Kaynak: İHA