MHP Kilis İl Teşkilatı, Protokol Ziyaretlerinde Bulundu

MHP Kilis il Başkanı Mehmet Ali Özkaraca ile beraberindekiler protokol ziyaretlerinde bulundu.

MHP Kilis İl Teşkilatı, Protokol Ziyaretlerinde Bulundu
MHP Kilis il Başkanı Mehmet Ali Özkaraca, Merkez ilçe Başkanı Arif Amoca, il Başkan Yardımcısı Nezir Çağlar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Yusuf Odabaş, Vali Yardımcıları Erkan Çapar ve Murat Kahraman'ı ziyaret etti.

İlk olarak Vali Yusuf Odabaş'ı makamında ziyaret eden MHP'li yöneticiler, daha sonra Vali Yardımcısı Murat Kahraman ve Erkan Çapar'ı ziyaret ettiler. Her üç ziyarette de Kilis'in konuşulduğu sohbette, 'Kilis için neler yapılabilir' konusu da masaya yatırıldı. Vali Odabaş, Kilis ile ilgili yapılan veya yapılması planlanan projeleri açıkladıktan sonra, "Siz MHP olarak muhalefettesiniz. Gerek hükümetin ve gerekse hükümetin talimatıyla bizlerin yaptığı projelere muhalefet görevinizi yerine getireceksiniz.Ama benim sizden ricam, Kilis için yapılacak hizmetlerde yerinde ve seviyeli muhalefet yapmanızdır" ifadesini kullandı.

MHP Kilis il Başkanı Özkaraca ise, "Biz MHP olarak, Kilis'e yapılacak ve yapılması planlanan her türlü yararlı projeye destek vereceğiz. Bu projelerde gördüğümüz eksiklik veya Kilis'in zararına olacak yerlerini ise, gerekli yerde ve gerekli platformda halkımızla paylaşacağız" şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA