ANAFEN ve FEM Öğrencileri Ayna Konseriyle Stres Attı

ANAFEN ve FEM Bursa Dershanesi öğrencileri, sınav stresini Ayna grubunun konseri ile attı.

ANAFEN ve FEM Öğrencileri Ayna Konseriyle Stres Attı
İki dershanenin ortaklaşa düzenlediği etkinlik Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.

Konser öncesi, ANAFEN ve FEM Dershaneleri’nin geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde gerçekleştirdiği seviye belirleme sınavında Türkiye birincisi olan 19 öğrenciye plaket verildi.

ANAFEN ve FEM Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Alparslan, yaklaşan sınav sisteminde veli ve öğrenci motivasyonunu artırmaya, öğrencide oluşabilecek sınav kaygısını minimize etmeye yönelik bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Alparslan, “Oluşacak kaynaşma ile güzel sonuçlar almaya dönük bir organizasyon. Asıl amacımız burada öğrencileri sınav stresinden uzaklaştırıp motive etmek.” dedi.

ANAFEN ve FEM Dershaneleri’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği seviye belirleme sınavında, kendilerini gururlandıran bir tablonun oluştuğunu ifade eden Alparslan, Bursa olarak ilköğretim öğrencileri arasında 11, lise sınıfları arasında ise 8 Türkiye birinciliği elde ettiklerini kaydetti.

Alparslan, bu yıl içinde bütün sınıflarda dokunmatik akıllı tahta sistemini uygulama kararı aldıklarını, ayrıca Yıldırım’dan merkeze gelen öğrencileri düşünerek oraya bir şube açacaklarını vurguladı. Alparslan, Nilüfer ilçesinde faaliyete geçecek yeni hizmet binasında ise FEM TV, Tekno FEM, redoks gibi akıllı bina sistemlerini uygulamaya sokacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler Ayna’nın konseriyle stres attı. Grubun solisti Erhan Güleryüz, gençlere eğlenceli saatler yaşattı .