Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Açıklama Yaptı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, üç yıldır yaptığı hizmetleri, AK Parti Şehitkamil ilçe yönetimini gezdirerek anlattı.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, geziye eşlik eden başkanlardan ve yönetiminden ilgi gören Fadıloğlu, ekip arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz demeden milleti için çalıştıklarını belirtti.

Yaklaşık dört saat süren hizmet gezisine Belediye Başkan Yardımcıları Abdulcebbar Özkara, Murat Özgüler, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Çoşkun, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç ile AK Parti ilçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Rıdvan Fadıloğlu, hizmet gezisine ilk olarak Çıksorut Mahallesi'ndeki Mütercim Asım Gençlik Merkezi'nden başladı.

Şu ana kadar yapılan tüm hizmetlerin projelendirilmesini kendi ekibi tarafından yapıldığını belirten Fadıloğlu, şunları kaydetti:

''Başka yerden herhangi bir proje satın almadık ve kopya yapmadık. İyi etüt ederek güzel Sonuçların çıktığını görüyoruz. Bu projeler bizim sorumluluğumuzda yapıldı. Projeler yapıldıktan Sonra Gaziantep'in malıdır milletimize hizmet edecektir. Biz milletimizin her zaman hizmetkarı olduk. Bundan Sonraki süreçte de efendilik yok hizmetkarlık var. Gaziantep hizmetin en iyisine layıktır. Görevimizin Son gününe kadar da bu gayret içerisinde olacağız.''

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı ve diğer idarecilerde, öncelikle üç yılını dolduran Başkan Fadıloğlu'nu tebrik ederek, birbirinden güzel çalışmalara imza attıklarını belirttiler .
Kaynak: AA