Burhaniye’de Polislerden Huzurevi Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanırken bir grup polis de Kenan Sucuoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti.

Burhaniye’de Polislerden Huzurevi Ziyareti
İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Gökhan Kuzu, başkanlığında yapılan ziyaret sırasında çiçek veren ve el öpen polisler yaşlıları sevindirdi. İlçede, Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Koca Cami’de şehit polisler için mevlit okutulurken, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yüzlerce vatandaşa da lokma dağıtıldı. İlçe emniyet müdürü Rafet Kantar’ın öncülüğünde Kaymakam Ali Uslanmaz’ı ziyaret eden polislerin Kenan Sucuoğlu Huzurevi’ni ziyareti sırasında da büyük coşku yaşandı. Huzurevi Müdürü Seviye Aküzüm tarafından kapıda karşılan emniyet müdür yardımcısı Gökhan Kuzu başkanlığındaki ekip yaşlılara çiçek verirken el öptü hal hatır sordu.

Rahatsızlıkları nedeniyle salona inemeyen 100 yaşındaki Emine İrfan Çetintürk ve 94 yaşındaki Mahmut Dağdeviren’i de odasında ziyaret eden Gökhan Kuzu ve ekibi büyük takdir topladı. Ziyaretlerin devam edeceğini bildiren ilçe emniyet müdürü Rafet Kantar, yaşlıların, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan kıymetli varlıklarımız olduğunu söyledi.

Ziyaretin, onların mutlu olmalarını sağlamak ve her zaman yanlarında olduğumuzun hissettirmek amacıyla yapıldığını bildirdi. Konuklara teşekkür eden Kenan Sucuoğlu Huzurevi Müdürü Seviye Aküzüm, herkesi huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etmeye çağırdı .
Kaynak: İHA