Anaokulu Öğrencilerinden Polislere Sürpriz Ziyaret

Emniyet Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Bursa'da Şehit Polis Bülent Aslan Anaokulu öğrencileri çevik kuvvet şube müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti.

Anaokulu Öğrencilerinden Polislere Sürpriz Ziyaret
Merak ettikleri polis otomobili ve motosiklete binen öğrencilerin ziyarette hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okuması polisler tarafından ayakta alkışlandı.

Emniyet teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Şehit Polis Bülent Aslan İlköğretim Okulu öğrencileri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Öğrencileri kapıda karşılayan polisler, çocuklara eğitim solonu, kamelya, spor salonu, kütüphane ve perSonel hizmet binasını gezdirdi. Ziyaret esnasında öğrenciler, polislere çiçek takdim etti.

Minik öğrenciler çevik kuvvet perSoneline de bir sürpriz yaptı. Ezberledikleri İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını hep bir ağızdan okuyan öğrencilerilgiyle izlendi. İstiklal Marşı'nın Son iki kıtasında öğrencilere eşlik eden polisler, minikleri ayakta alkışladı. Ziyarette ayrıca polisler, çocukları polis otosu ve motosiklete bindirdi. Merak ettikleri polis motosikletine kask takarak binen öğrenciler ayrı bir heyecan yaşadı.

Ziyaretin Sonunda çevik kuvvet perSoneli öğrencilerle sohbet ettikten Sonra uğurladı .
Kaynak: İHA