CHP Aydın Merkez İlçe Barış Altıntaş İle Yola Devam Edecek

CHP Aydın Merkez İlçe kongresinde tek listeyle yapılan başkanlık seçiminde mevcut başkan Barış Altıntaş güven tazeledi.

CHP Aydın Merkez İlçe Barış Altıntaş İle Yola Devam Edecek
Aydın Belediyesi Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda yapılan kongreye CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Osman Aydın, M. Lütfi Baydar, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Hulisi Şahinci, ilçe ve belde başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede divan başkanlığını yapan Milletvekili Bülent Tezcan, CHP’li belediyelere karşı baskı oluşturmak için operasyonlar yapıldığını ve CHP’li belediye başkanlarının hizmet vermesinin engellenmek istediğini ileri sürdü.

CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar 2014 seçimleri için doğru politikalar üretilmesi halinde CHP’nin yerel seçimlerin galibi olacağını belirterek, “Yerel seçimler için parti örgütümüze ve belediye başkanlarımıza büyük iş düşüyor” dedi.

CHP Milletvekili Osman Aydın ise kongre sürecinde olan CHP’nin kongrelerden güçlenerek çıkacağını parti kurultayının ardından 2014 seçimlerine güçlü şekilde gireceklerini belirtti.

CHP’li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kongrede slayt eşliğinde 2009 Martı'ndan bu yana yaptığı çalışmaları partililerine anlattı.

Konuşmaların ardından kongrede CHP Aydın Merkez İlçe teşkilatının başkanlık seçimine geçildi. Tek listenin girdiği seçimde 2 dönemdir başkanlık yapan Barış Altıntaş yeniden başkanlığa seçilmiş oldu. Altıntaş’ın yönetim kurulu listesinde Veli Ak, Şerif Öztürk, Fulya Üstündağ, Murat Akbaş, Koray Sontur, Yüksel Macaroğlu, Eda Yavuz, Meryem Polat, Önal Okay, Evrim Karakoz ve Serdar Behiç Sezgin yer aldı .
Kaynak: İHA