Süpürgeciler, Kemal Sunal Anısına Yarışacak

Pendik Belediyesi tarafından merhum sanatçı Kemal Sunal anısına düzenlenecek yarışmada 'süpürgeciler' en hızlı olmak için birbirleriyle kıyasıya yarışacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi ve 39 ilçe belediyesinden süpürgecilerin katılmasının beklendiği yarışmanın ödüllerini Sunal'ın eşi Gül Sunal verecek.

Açıklamada, Pendik sahildeki paten sahasında hazırlanacak özel kulvarlara belli miktar atık döküleceği ifade edilerek, İki kişiden oluşan ekipten birinin atıkları toplarken diğerinin toplanan atıkları geri dönüşüm kutusuna atacağı belirtildi.

Atıkları en hızlı şekilde toplayıp geri dönüşüm kutusuna koyan süpürgecilerin altınla ödüllendirileceği belirtilen açıkyamada, ''Birinci süpürgeciye 8, ikinciye 6 ve üçüncüye de 4 cumhuriyet altını hediye edilirken, tüm katılımcılara da madalya ve sertifika verilecek'' denildi.

Pendik Belediyesi tarafından organize edilen ve 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak yarışmanın ödülleri, çöpçüler kralı filminde başrol oynayan merhum Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal tarafından verilecek .