Gaziantep İl Özel İdaresi, Şahinbey'de Yapımı Süren Okulları Ziyaret Etti

Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz ve meclis üyeleri, Şahinbey ilçesinde yapımı devam eden okulları dolaşarak, incelemelerde bulundu.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, meclis üyeleri ile Şahinbey ilçesinde yapımı devam eden dört ilköğretim okulu ve bir liseyi gezdiklerini ifade etti.

Ekip olarak beraber hareket ettiklerini söyleyen Yılmaz, şöyle konuştu:

''Kızılhisar bölgesinde kurduğumuz Sağlık Meslek Lisesi'ni eğitime açacağız. İl Genel Meclisimiz her zaman eğitimin yanında oldu. Bilindiği gibi 118 dönümlük arsayı da eğitime bağışladık. Kentin neresinde eğitimle ilgili problem varsa meclisimiz destek vermektedir. Amacımız yaptığımız her alandaki yatırımları meclis üyeleri ile dolaşıp ziyaret etmektir. İnşallah bu yatırımlar daha da hızlanıp şehrimize hayırlı olur.''

İl Özel İdaresi Meclis Başkan Vekili Mehmet Ali Çiftçi ise açıklamasında, 3 yıldan beri meclis üyelerinin bütün yatırımların üçte ikisini milli eğitime aktardığını bildirdi.

Çiftçi, ''Milli eğitim, bizim için çok önemlidir. Eğitim ile ilgili yatırımları önümüzde dönemlerde de devam ettireceğiz'' dedi.

Milli Eğitim Komisyon Başkanı Eyüp Özcan da Gaziantep'te en önemli meselenin eğitim olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Yılmaz ve beraberindekiler, Sağlık Meslek Lisesi inşaatını gezdiler.

Bu arada, Cafer Yılmaz ve meclis üyeleri ilk önce Kızılhisar'da yapımı süren konut projesi Antepia'yı da ziyaret ettiler .