Ak Parti Milletvekili Metiner, Kahta İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Kahta'da çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Kahta Kaymakamı Metin Esen'i makamında ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Metiner, ilçenin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Metiner görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

''İlçemiz Kaymakam'ı Metin Esen bey göreve başladığı günden beri ilçenin sorunlarıyla ziyadesiyle uğraşmış, sorunlara çözüm bulunması konusunda gerekli çabayı en güzel ve hızlı bir şekilde vermiştir. Kendisini kutluyorum.''

Kaymakam Esen'de Milletvekili Metiner'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, daha sonra Kahta Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek incelemelerde bulundu, esnafın sorunlarını dinledi.

Milletvekili Metiner burada yaptığı konuşmada, ''Biz, esnafımızın bir an önce sanayi sitesine gelmesini istiyoruz. Özellikle göze hoş gelmeyen, çirkin görüntülerden ilçe merkezinin bir an önce kurtulmasını istiyoruz'' dedi.

Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan İnan ise yapılan ziyaretleri dolayısı Milletvekili Metiner'e teşekkür etti.

Milletvekili Metiner, son olarak Kahta Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Başhekim Dr. İlyas Öner'i makamında ziyaret eden Metiner, hastane sorunları ve eksikleri hakkında bilgiler aldı .
Kaynak: AA