Ak Parti İslahiye İlçe Başkanı Erdoğan, Yapılan Hizmetler Hakkında Bilgiler Verdi

AK Parti İslahiye İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan, ilçe binasında parti yönetimi ve partililere yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Erdoğan, yapılan toplantıda AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar öncülüğünde takibi yapılan projelerin en kısa zamanda hayata geçirileceğini söyledi.

Erdoğan, yıllardır umutla beklenen ve milletvekili Şamil Tayyar'ın da seçim öncesinde ve sonrasında yakinen takip ettiği, 2015 yılında suyun akacağını dile getirdiği ve 260 bin dönüm alanı sulayacak olan Kılavuzlu Barajı'nın hedeflenen tarihte suyunun akacağı müjdesinin DSİ'den alındığını, 4 göletin ihalesinin yapıldığını, Tahtaköprü Barajı'nın 10,5 metre yükseleceğini belirtti.

Erdoğan, şunları kaydetti:

''Yeni yapılacak okullar ile deprem riski olan okulların yıkılarak yapılmasına önümüzdeki günlerde başlanacak. Sağlık Meslek Lisesi'nin yapılması için başvuru yaptık. Çevre yoluna en kısa zamanda başlanacak.İlçe merkezindeki Hatay Bulvarı'nı kapsayan 7 kilometrelik yol da bu ihale içerisine alınmasıyla yapılacak.

Üniversitenin temeli de yakın bir tarihte atılacak, Organize Sanayi Projesi'nde ise sona gelindi. Milletvekili Tayyar'ın, bizzat takip ettiği bu projelerin zaman içerisinde hayata geçmesiyle hizmetler bir bir ortaya çıkacak. Birlik ve beraberlik içerisinde güç verilmesi halinde İslahiye'nin geleceği yeniden yapılandırılacak.''

Erdoğan, Yesemek'in UNESCO miras listesine alınmasının önemli olduğunu, üniversite için yurt yapılması konusunda Kredi Yurtlar Kurumu ile temasların devam ettiğini de sözlerine ekledi .
Kaynak: AA