Gölcük'te Bazı Gazetecilerin Ses Kayıtları Bulundu

28 Şubat ve şike soruşturmasında gündeme getirdiği iddialı açıklamalarıyla nam salan Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu çarpıcı iddialarına bir yenisini daha ekledi.

Gölcük'te Bazı Gazetecilerin Ses Kayıtları Bulundu
Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Mehmet Baransu, Gölcük'te bazı gazetecilerin ses kayıtlarının olduğunu öne sürdü.

28 Şubat döneminde bazı gazetecilerin açık açık suç işlediğine dikkat çeken Baransu ' Karargahtan emir alan, karalama ve psikolojik operasyon yürüten, meslektaşlarını fişleyen ve hala da bir özür dilemek yerine yaptıklarını savunma devam eden insanların yargılanmayacağını kim garanti edebilir ki? ' dedi.

SES KAYITLARI VAR

28 Şubat generallerinde Erol Özkasnak'ın gazetecilere tebrik mektupları gönderdiğini öne süren Baransu, 28 Şubat medyasında yer alan bazı gazetecilerin toplantılara katıldığını ve bu toplantılardaki ses kayıtlarının olduğunu öne sürdü.

GENERALDEN TALİMAT ALDILAR

Bazı gazetecilerin 28 Şubat döneminde Erol Özkasnak'tan talimat aldığını iddia eden Mehmet Baransu 'Erol Özkasnak'ın gazetecilere gönderdiği tebrik mektupları var bunlar biliniyor kimse de inkar etmiyor, karargaha gidip talimat alanlar var. Bunların kayıtları var. Gölcük'te bulunan ses kayıtları olduğu söyleniyor. Gazetecilerin de olduğu söyleniyor. Ki Gölcük dönemin Batı Çalışma Grubu'nun merkezi olarak bilinir. ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE