Tütüncü Öğrencilerin Şiir ve Müzik Dinletisine Katıldı

Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi'nin her yıl sonu düzenlediği 'Şiir ve Müzik' dinletisine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

Tütüncü Öğrencilerin Şiir ve Müzik Dinletisine Katıldı
Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede, aşk, sevgi, memleket ve kurtuluş mücadelesini anlatan şiirlerin yanı sıra, 'Yarim Yarim', 'Çanakkale', 'Neredesin Sen', 'Hasretinle Yandı Gönlüm' gibi türküler de seslendirildi.

Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Bora Gürdere'nin hazırladığı programda konuşan Başkan Tütüncü, Kepez için düşlediği hayallerden biri olan Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'ni yılbaşı itibariyle halka açtıklarını belirterek, her ay onlarca kültür ve sanat etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Tasavvuf müziği eşliğinde semazen gösterisiyle devam eden gece, Burdur yöresine ait halk oyunları ile sona erdi .
Kaynak: İHA