Manavgatlı Konfeksiyoncular Sorunlarını Tartıştı

Manavgat Konfeksiyoncular Butikçiler ve Tekstilciler Derneği üyeleri sorunlarını tartıştı.

Manavgat Konfeksiyoncular, Butikçiler ve Tekstilciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Demir, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen turizm sezonu öncesi değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, sezon öncesi sorunları ve çözüm yollarını tartışmak amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

Turizm sektöründen daha fazla yararlanmak isteyen esnaf ve tüccarların turistlere karşı davranışlarına, ürünlerin kalitelerine dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayan Demir, hanutçuluğun turizme zarar verdiğini kaydetti.

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulmasını isteyen Demir, ''Turizmimize ve ekonomimize zarar verecek tutum ve davranışlardan uzak duralım. Manavgat'ın ve beldelerimizin her yönüyle cazibe merkezi haline getirilmesi gerekiyor'' dedi.

MAKONDER'in çalışmaları hakkında da bilgi veren Demir, 2001 yılında 8 kişi ile kurulan derneğin bugün 500 üyeyi geçtiğini dile getirdi. Sürekli büyüdüklerini anlatan Demir, ''Butikçileri, konfeksiyoncuları ve tekstilcileri bir çatı altında topladık. Artık oda olmak istiyoruz. Üyelerimizin derneğe sahip çıkmasını istiyoruz. Sektördeki işletmelerin derneğe üye olmasını arzuluyoruz'' dedi.

Kaynak: AA