ADD Görele Şubesi'nin ''bir Kitap Bir Umut'' Kampanyası Sona Erdi

Atatürkçü Düşünce Derneği Görele Şube Başkanı Semih Aydın, şube olarak başlattıkları ''Bir Kitap, Bir Umut'' kampanyasında toplanan bin adet kitabı kütüphanelerle buluşturduklarını söyledi.

Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenledikleri kampanyanın, kitap sever gönüllülerin katkıları sayesinde amacına ulaştığını belirtti.

Kampanya kapsamında roman, hikaye, ansiklopedi ve soru bankaları ağırlıklı olmak üzere birçok türden bin adet kitap toplandığına dikkati çeken Aydın, şunları söyledi:

''Toplanan kitaplar köy okullarından belirlediğimiz Çatakkırı, Koyunhamza, Karlıbel, Taşlık ilköğretim okullarına teslim edildi. Merkezdeki okullara oranla köy okullarımızın daha çok kaynağa ve kitaba ihtiyacı var. Kampanyamızda elde ettiğimiz kitapların, yarının umudu çocuklarımıza kitap okumayı sevdireceğine inancım tam. Bu gibi faaliyetlerimiz devam edecek. Amacımız daha çok kitap toplayıp, Van'daki okullarımıza da katkı sağlamak. Bizlere desteklerinden dolayı başta Kaymakam Aykut Pekmez olmak üzere tüm gönüllülere teşekkür ediyorum.' '
Kaynak: AA