Kahta Devlet Hastanesi'nde Doktorlar Tarafından Etkinlik Düzenlendi

Kahta Devlet Hastanesi'nde gerev yapan doktorlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İlyas Öner, çocuk polikliniklerinde ve çocuk servisinde yatan hasta çocuklarla bire bir ilgilenerek sağlıkları hakkında bilgi aldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Öner, ''Yaklaşık bir hafta önceden çocuk servisimizi bayraklar, balonlar ve diğer süs eşyalarıyla süsledik. Okullardaki bayram havasını hastanemize taşıdık. Tüm çocuklarımızın bayramlarını kutluyorum. Hastanemizde böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen çocuk polikliniklerdeki doktor arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum'' dedi.

Çocuk servisinde yatan hasta yakınları ise çocukların koridorlardaki ve hasta odalarındaki bayrakları, balonları ve diğer süslemeleri görünce kendilerini okulda zannettiklerini ifade ettiler.

Daha sonra hastane doktorları, çocuk polikliniklerini ve çocuk servisinde yatan hasta çocukları ziyaret etti. 23 Nisan bayramlarını kutlayan doktorlar, çocuklara hediyeler verdi .
Kaynak: AA