İçişleri Bakanı Şahin’i Güldüren Karşılama

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in konuşma yapmak için sahneye çıktığı sırada Karadenizli türkücü Yusuf Saral’ın Bakan Şahin için söylediği atma türkü güldürdü.

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde düzenlenen Karadenizliler gecesine katılan İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin’in konuşma yapmak için sahneye çıktığı sırada Karadenizli türkücü Yusuf Saral’ın Bakan Şahin için söylediği atma türkü Bakan Şahin’i güldürdü.

Marmaris’te düzenlenen Karadenizliler gecesine katılan Bakan Şahin, vatandaşlar tarafından büyük sevgi gösterisiyle karşılandı. Bakan Şahin’in katıldığı gecede olağanüstü güvenlik önlemleri alınırken keskin nişancılar, çok sayıda sivil ve resmi polis, çevrede kuş uçurtmadı.

Gecede bir konuşma yapan Bakan Şahin “Bu millet dışarıdan içeriden iş birlikçilere, hainlere ve bölücülere karşı son derece hassastır. Bu memleketin insanı, değerlerini korumaya kararlıdır” dedi.

Şahin konuşmasında “Bu karar her geçen gün güçlenmektedir. Bu memleket bizimdir, ilelebet de bizim yurdumuz olarak kalacaktır. Biz bu memleketi kalkındırmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin her noktası bizim öz vatanımızdır bu mantıkla hareket ediyoruz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ 2023”

Türkiye’nin dünyaya örnek bir başarıya imza attığını belirten Bakan Şahin Türk milletinin sıradan bir millet olmadığını söyledi.

Bakan Şahin; “Biz sıradan bir millet değiliz. Üzerinde yaşadığımız topraklar sıradan topraklar değildir. Anadolu Asya’nın özeti Avrupa’nın bağlantı noktasındadır. Asırlardır bizim merkez vatanımız olmuştur, öylede kalacaktır. 21. yüzyıl bizim iddialı olduğumuz bir yüzyıldır. Bu yüz yılın ilk hedefi bizim için Cumhuriyet’imizin 100. yılı olan 2023 projesidir. 2023’te daha huzurlu, kalkınmış bir Türkiye hedefimiz var. Ardından 2050 ve 2100 yılları projelerimiz var. 21 yüzyıl Türkiye’nin ve Türk insanının yüzyılı olacaktır” dedi.

“BAŞKA GEZEGENLERDE HAYAT VARSA ORADA DA KARADENİZLİLER VARDIR”

Konuşmasından Karadeniz insanından da övgüyle söz eden Bakan Şahin; “Karadeniz insanımız rivayetlere göre hayat olan başka bir gezegen varsa o hayat olan gezegenlerde de Karadenizli vardır. Karadenizli kendi şaşırır yolunu bulur ama başkalarını da konuşmalarıyla hareketleriyle hafiften şaşırtır. Ama bu şaşırtma ileriye doğru giden bir şaşırtmadır. Sorunları çözen aşırtma bir şaşırtmadır” dedi.

Kaynak: İHA