''Din Görevlileri Halı Saha Turnuvası'' Sona Erdi

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Adıyaman İl Müftülüğü ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin ortaklaşa düzenledikleri, ''Kutlu Doğum Halı Saha Turnuvası'' final maçıyla sona erdi.

Merkez ve ilçe müftülük takımlarından oluşan halı saha turnuvası, oldukça çekişmeli geçerken, final maçında Merkez Müftülük B takımı 8-1 yenmeyi başaran Besni İlçe Müftülük takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvaya katılan takımları tebrik eden ASGD Adıyaman Temsilcisi Metin Harıkçı, Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında düzenlenen turnuvada yer almanın kendilerini sevindirdiğini dile getirdi.

Merkezden iki, ilçelerden de birer olmak üzere toplam 10 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın en güzel şekilde tamamlandığını ifade eden Harıkçı, şunları kaydetti:

''Turnuvanın düzenlenmesine destek veren İl Müftümüz Mehmet Öztürkçü'ye, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Öztürk'e ve turnuvaya katılan bütün takımlara, maçlarda görev alan hakemlerimize teşekkür ediyor, şampiyon olan Besni İlçe Müftülük Takımını tebrik ediyorum. ASGD olarak bundan sonra bu tür etkinliklere desteğimiz sürecektir.''

Öztürkçü de il müftülüğü olarak Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bu yıl ki etkinlikler arasına futbol turnuvasını da eklediklerini söyledi.

Maçların ilk günden son final maçına kadar çok çekişmeli geçtiğini belirten Öztürkçü, ''Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyor, turnuvanın düzenlenmesinde katkı sunan Harıkçı'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca şampiyon olan ve dereceye giren takımlarımızı da kutluyorum'' dedi.

Kaynak: AA