Çerkezköy'de Kutlu Doğum Etkinliği

Çerkezköy İlçe Müftülüğü ile Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Deneği (ÇESİAD), ‘İnsanlığın Yeniden Doğuşu, Peygamberimizin Kardeşlik Ahlakı ve Hukuku’ konulu Kutlu Doğum programı düzenledi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki programda konuşan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkan Vekili Muharrem Atlı, Peygamberimizin kardeşliğe verdiği önemden bahsederek, ‘’Birbirimize karşı olan önyargılarımızdan kurtulmalıyız. Kardeşlik her zaman ön planda olmalı. Bunun için Peygamberimizi çok iyi tanımalı ve tanıdıktan sonra anlatmalıyız’’ dedi.

TRT sanatçısı Yasin İlhan'ın konseriyle son bulan programda davetlilere ballı süt ikram edildi. Programa katılan AK Parti milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve CHP milletvekili Candan Yüceer'e birer tablo hediye edildi. Programa Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, AK Parti Tekirdağ milletvekili Ziyaeddin Akbulut, CHP milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen, İlçe Müftüsü Mahmut Emin ve ÇESİAD yönetim kurulu başkanı Hakan Asbaş katıldı.