Başbakan Erdoğan ve Eşi, 23 Nisan'ı Ankaralılarla Kutladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 23 Nisan kutlamaları kapsamında Ankaralılarla ‘Suyun Işıkla Dansı’nı izledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ankara Gençlik Parkı’ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı.

TBMM Başkanının akşamki resepsiyonundan çıktıktan sonra eşi ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile kutlamaların yapıldığı yere gelen Başbakan Erdoğan’ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek karşıladı. Erdoğan’a, başkentliler büyük ilgi gösterirken, halkı selamlayan Erdoğan, yanına gelen çocuklarla teker teker ilgilendi, çocuklara oyuncak verdi. Başbakan Erdoğan, daha sonra ‘Suyun Işıkla Dansı’ adlı şovun açılışını yaptı. Kesilen kurdelenin ardından ışık ve suyun muhteşem uyumuyla gösteri başladı.

Çeşitli şarkılar eşliğinde birçok koreografinin sergilendiği gösteriyi herkes büyük bir ilgi ile izledi.Vatandaşların büyük beğenisini kazanan ışık gösterisinde özellikle de Türk bayrağı eşliğinde sırasıyla M. Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Erdoğan’ın fotoğraflarının havadaki görüntüsü büyük alkış aldı. Bu arada gösterinin son kısımlarına doğru Başbakan Erdoğan’ın yoğun günün ardından yorgun düştüğü gözlendi. Işık şovu devam ederken Erdoğan’ın bir an gözlerinin kapandığı kameralara da yansıdı. Yaklaşık 45 dakika süren ışıkla suyun dansının ardından Başbakan Erdoğan ve eşi, parktan ayrıldı .