AK Parti'li Ersoy: Yerel Kalkınmanın Lokomotifi Belediyelerdir

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatör Milletvekili Mehmet Ersoy, belediyelerin yerel kalkınmanın lokomotifi olduğunu söyledi.

AK Parti'li Ersoy: Yerel Kalkınmanın Lokomotifi Belediyelerdir
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret eden Milletvekili Mehmet Ersoy, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediyelerin yerel kalkınmanın lokomotifi olduğunu kaydeden Ersoy, “Ak belediyecilik vizyonunda gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere göre hizmet üretimi vardır. Böyle düşünen, böyle hizmet üreten belediyelerimiz başarı grafiğini yükseltmekte, memnuniyet oranını arttırmaktadır. Bizim hizmet vizyonumuz halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışıyla şekillenmiştir. Halkımızla kurduğumuz gönül ve güven köprüsü sayesinde hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz başarılı hizmetler gerçekleştirmekte ve halkın gönlünü kazanmaktadır.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise ilçenin çehresini değiştirmek için çalıştıklarını ifade ederek, 3 yılda ilçenin kangren haline gelmiş önemli sorunlarına çare ürettiklerini ve başta kentsel dönüşüm olmak üzere yapılan yatırımlar ve hizmetlerle Erzurum’un girişine yakışır bir ilçe oluşturduklarını vurguladı. Hazırladıkları tüm projeleri halkla paylaştıklarını, öncelikleri ise halkın beklentilerine göre belirlediklerini vurgulayan Cengiz, "Kentsel dönüşümde önemli atılımlar gerçekleştirerek, 300 yıllık köyü halkımızla birlikte kamulaştırdık. Ilıca’da 320 konutu bu yıl teslim ediyoruz. Halkımızın desteğini ve duasını alarak yola çıkıyoruz ve tarifi mümkün olmayan bir bereketle güzel hizmetler gerçekleştiriyoruz. Erzurum’un girişine yakışır bir ilçe oluşturmak için yaptığımız çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz.” şeklinde konuştu .