Gto Başkan Çiler Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gto Başkan Çiler Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı
Geleceğin oluşturulmasında çocukların eğitimine dikkat çeken Nail Çiler, ailelere bu noktada önemli görevler düştüğünü söyledi.

Sağlıklı nesillerin iyi bir eğitim alarak doğru bir şekilde yönlendirilmiş gençlerle birlikte yetişebileceğini söyleyen Çiler, seçimlerin yine de çocukların özgür iradelerine bırakılarak yapılması gerektiğini de vurguladı. Çiler, “İnsan davranışlarını ve doğrularını kendi özgür iradeleri ile benimserse, o seçim kişinin kendi bilgisi, kendi doğrusu haline gelir ve kalıcı olur. Aksi takdirde zorla öğretilen bir bilginin ne kişiye ne de topluma bir faydası olmaz” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Çiler, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bizler çok şanslıyız. Her yıl dünyanın dört bir yanından gelen çocuklarımızı ağırlama ve ülkemizi kendilerine tanıtma fırsatı buluyoruz. Gelen çocukların yaşlarının küçük olması da bizler için önemli bir şans. Bu sayede Türkiye’yi tanıyan bir nesil yetişmesine önemli katkılarda bulunuyoruz. Ülkemiz açısından bulunmaz bir tanıtım fırsatı oluşmuş oluyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA