Bilgi Evi Öğrencilerinin 23 Nisan Coşkusu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı olan Bilgi Evleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4. düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri kapsamında birbirinden renkli gösteriler gerçekleştiriyor.

Bilgi Evi Öğrencilerinin 23 Nisan Coşkusu
Kazım Karabekir Bilgi Evi öğrencileri, şenliklerin devam ettiği Uluslar arası İnterteks Fuar alanında oluşturdukları Mehter Takımı ile muhteşem bir mini konser verdi. Öğrenciler, seslendirdikleri marşlarla şenliklere renk kattı.

Kazım Karabekir Bilgi Evi Minikler Mehter Takımı Performans Sahnesi’nde Ceddin deden, neslin baban, Eski Ordu Marşı, Yelkenler Biçilecek ve İstanbul Fetih Marşları’nı seslendirdi. Şenliğe katılan çocukların büyük ilgi gösterdiği mini konserde Bilgi Evi öğrencileri muhteşem bir performans sergiledi. Minikler Mehter Takımı’nın ardından Kazım Karabekir Bilgi Evi Kafkas Halk Dansları Topluluğu da Performans sahnesinde gösteri yaptı. Bilgi Evi öğrencileri 23 Nisan etkinlikleri süresince, Performans Sahnesi’nde gösterilerini sergilemeye devam edecek .
Kaynak: İHA