27 Nisan Muhtırasına Dava İçin İlk Sinyali Verdi

Bülent Gedikli 27 Nisan muhtırasıyla ilgili soruşturmanın açılabileceğinin sinyallerini verdi: "27 Nisan muhtırasıyla ilgili yeni bir süreç başlayacaktır."

27 Nisan Muhtırasına Dava İçin İlk Sinyali Verdi
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nın birlik ve beraberlik yemeğinde konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, soruşturma açılıp açılmayacağı merakla beklenen 27 Nisan muhtırasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

O NE DERSE TAM TERSİ ÇIKIYOR

Referandum öncesi muhalefetin özellikle de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun '12 Eylül'den hesap soramazlar ' şeklinde eleştirileri olduğunu söyleyen Gedikli 'O ne derse tersi gerçekleşiyor. Akşamdan sabaha değiştiği için o ne derse tam tersi oluyor. O ne söylerse aksi oluyor zaten. ' dedi.

YENİ BİR SÜREÇ GERÇEKLEŞİR MERAK ETMEYİN

27 Nisan muhtırasıyla ilgili yeni sürecin başlayacağını kaydeden Gedikli 'Şimdi de muhtemelen belki de söylemiştir bilmiyorum.. 'Efendim o muhtırayı verenleri yargılayamazsınız' Ha onu dediği zaman da yeni bir süreç başlayacaktır. Onu da hep beraber göreceğiz. O bir şey söylüyor ya aksi mutlaka olacaktır. Hiç merak etmeyin. Bunlar olur, gerçekleşir. ' ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE