Emeklilikte Yaşa Takılanlar Başbakan'la Görüştü

Emeklilikte Yaşa takılanlar grubu üyeleri Başbakan, Bakanlar ve diğer parti yöneticileri ile görüştü!..

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Başbakan'la Görüştü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: “Dosyayı aldım, inceleyip, en hayırlı icraatı inşallah yapacağız!”

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Grubu 'ndan Meclis çıkartması. Emeklilikte Yaşa Takılanlar grubunun çeşitli illerden Ankara 'ya gelen mensupları, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti önde gelenleri ile “emeklilikte yaşa takılanlar” meselesini yüzyüze görüştü.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar heyetinde, Ülkay Mutlu (Mersin), Filiz Saylan (Ankara), Yeter Özsoy (Ankara), Selim Sarıçay (Isparta), Ahmet Kocabaş (Çanakkale), Arif Akar (Çanakkale) yer aldı. Heyet üyelerinin en önemli görüşmesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oldu. Yeni Akit Gazetesi Yazarı Serdar Arseven 'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'a konuyu iletmesi üzerine görüşme gerçekleşti. Heyet üyeleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerinde şu ifadelere yer verdiler:

“Sayın Başbakan; Emeklilikte yaşa takılanlar olarak erken emeklilik peşinde değiliz, elimizden alınan haklarımızı istiyoruz. Bize işe başvurduğumuzda yaşlısın emekliliğe başvurduğumuzda da gençsin diyorlar. Sayın Başbakan, kimimiz iki kimimiz on yıllık mağduriyetlere uğradık. Bu sizin zamanınızda yapılan bir düzenlemeden kaynaklanmadı ama çözümü sizden bekliyoruz.”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da bu konunun “Kızgın Adam” tarafından kendisine iletildiğini, bugün kendilerine sunulan dosyanın ise daha kapsamlı olduğunu belirterek, konu hakkında gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlar platformu üyelerinin hazırladığı dosya ile ilgilenilmesi ve kendisine özet rapor sunulması konusunda talimat verdi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Başbakan'la Görüştü

AİLE 'DEN SORUMLU DEVLET BAKANI FATMA ŞAHİN: “ÇOK ÖNEMLİ BİR MESELE, TAKİPÇİSİ OLACAĞIM!..”
Emeklilikte yaşa takılanlar grubunun ziyaret ettiği bir başka önemli isim de Aile 'den Sorumlu Devlet Bakanı Fatma Şahin oldu. Emeklilikte yaşa takılanların hazırladığı dosyayı inceleyen Bakan Şahin; “Bu bir mağduriyet. Mağduriyetin giderilmesi için gerekli görüşmeleri yapacağım” dedi.

GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ

Emeklilikte yaşa takılanlar grubu üyeleri Ak Parti Grupbaşkanvekili Mustafa Elitaş 'la da görüştü. Elitaş 'a dosyayı sunan emeklilikte yaşa takılanlar grubu üyelerine konuyla yakından ilgilenme sözü verdi.

HALUK İPEK: “KONU ÖNEMLİ, TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!..”

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Grubu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek 'le de görüştü. İpek 'ten destek isteyen Emeklilikte Yaşa takılanlar grubu, kapsamlı dosyalarını sundu ve destek sözünü aldı.

MEDYA MENSUPLARINA DA BİRER DOSYA

Emeklilikte yaşa takılanlar grubu mensupları, Ankara 'da önde gelen medya mensupları ile de görüştü.

Emeklilikte Yaşa takılanlar, sırasıyla Yeni Akit gazetesi yazarı Serdar Arseven, Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, Anayurt Gazetesi Yazarı Murat Polat, Bugün gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Aslan, Kon Tv Ankara Temsilcisi Sinan Burhan, Takvim gazetesi Yazarı Emin Pazarcı ve Ekovitrin Ankara Temsilcisi Nihal Alp, Olay TV ankara Temsilcisi Mehmet Çataklı, NTV Kurumsal Koordinatörü Baran Sevisoğlu, Habertürk Parlamento Muhabiri İnan Gedik, Milliyet gazetesi Parlamento Muhabiri Namık Durukan ile görüştü ve gazetecilere birer dosya sundu.

Kaynak: Haber Evet